Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    VIP Hc4lNickNL's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    NL
    Posts
    4,484

    Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    Author : Raiders

    Features Included:
    Player Shader Chams
    Crosshair
    Fps/Time Display

    Code:
      ////////////////////////////////////////////
     // Simple Auto Injector                   //
    ////////////////////////////////////////////
    [Config]
    Title=Auto Inject
    Game=FarCry2.exe
    DLL=FC2Raiders.dll
    Method=Stealth
    Delay=0
    //-------------------------------------------
    //NOTE: If you rename the Injector .exe, also
    //      rename this file to match!!
    //WARNING: Game and DLL names ARE case sensitive.
    //NOTE: Injector will close 3 seconds after a
    //      successful injection.
    //Title:
    //Text displayed in the windows title.
    //Game:
    //Only put the .exe name and NOT THE COMPLETE PATH.
    //DLL:
    //include the full path only if the .dll is NOT in
    //the same folder as the injector.
    //Method:
    //Normal or Stealth, anything else it picks normal.
    //-------------------------------------------
    Attached Files Attached Files


    Music Made Addictz...........

  2. #2
    User Admin rttnPIG's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    3,721

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    very nice chams, they look graet. Ill try it later

  3. #3
    Senior Member CruZn's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    301

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    Don't work for me , i inject but the hack didn't work in game
    HELP..

  4. #4

    Exclamation Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    Guys this works great, but I had to change stuff to the .Ini file, somehow it wasn't configured right.

    Orginal:

    [Config]
    Title=Auto Inject
    Game=FarCry2.exe
    DLL=FC2Raiders.dll
    Method=Stealth
    Delay=0

    I changed it into this:

    [Config]
    Title=AutoInject (so no space between Auto and Inject)
    Game=farcry2.exe (normal capitals, not F and C but f and c)
    DLL=FC2Raiders.dll
    Method=normal (not Stealth)
    Delay=0

    Well I hope this solves your problems people, it solved mine too.
    Just place the AutoInject.exe and .Ini + FC2Raiders.dll in your Far Cry 2 directory, run it before you start the game, then you run the game, and tada, there it is.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    11

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    dont work for my i see my body not

  6. #6

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    @ Hugio, I think you have an ATI card, someone else at UCforum has the same problem.

    Text: it does not work!!! I've got the ATI 4850 and when I inject the hack then theres just the shadow of the other persons and the walls are invisible but I can run against the wall^^
    when i watch thru the sniper everything is fine, just the other people are not there! just theire shadows...

    Picture: http://img3.imagebanana.com/img/sk1e...Cry2d3dbug.jpg

  7. #7

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    Thanks for your help.
    I changed the configuration as you said and the trick worked for me.
    Save method, I can not put "normal" because not Inject the trick. If I put "Stealth" it is injected.
    The only bad thing is that I see all too green and the letters of the hack and the fps are too large.
    Someone how to solve this so you can see people as clearly as shown in the screen of the post discharge of hack?


  8. #8

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    First try to disable bloom, this will make the intensity of the green letters way less, you cannot make them disappear, you gotta have to live with what you can get.



  9. #9

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    I am unable to see my body as well as enemy !!!
    Both are invisible to me
    wat shd i do??

  10. #10
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    1

    Re: Far Cry 2 Chams + D3D for Other

    Even i could not see my self after enabling the hack nor the enemy and yeah i have an ATI Card...hmm do you have any fix for this problem....plz do find it we are very eager to use your wallhack Thank you.....

Similar Threads

  1. chams ...
    By pjotten in forum Call of Duty 6: Modern Warfare 2 Cheats
    Replies: 4
    Last Post: January 4th, 2010, 00:30
  2. I Need Chams On 1.0 !!!
    By CoD21 in forum Call of Duty 2 Cheats
    Replies: 2
    Last Post: May 16th, 2009, 17:05
  3. Chams
    By nikola_10 in forum Call of Duty 4 Cheat Downloads
    Replies: 10
    Last Post: December 6th, 2008, 23:29
  4. [Help] Chams
    By secunder in forum Client Hooks
    Replies: 18
    Last Post: June 25th, 2008, 19:41
  5. CoD 1 Chams
    By sycore in forum Gallery
    Replies: 6
    Last Post: October 9th, 2007, 04:25

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •