Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    5

    whitelight problem

    jak włączyć wl w grze enemy territory ?? po prostu coś nie fuma jak powinno :/ nie mam możliwości wpisania żadnej komendy z /wl bo odrazu komunikat że takiej komendy nie ma . Może mi ktoś pomóc ?? w dodatku mój angielski nie jest najlepszy i pewnie to też jest przyczyną mojego postu. z góry dzięki za pomoc

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    19

    Re: whitelight problem

    Otwórz consolę i wpisz /wl_ naciśnij klawisz TAB

Similar Threads

  1. WhiteLight
    By JaRman in forum WhiteLight
    Replies: 1
    Last Post: October 27th, 2012, 12:12
  2. Problem with Whitelight Aimbot
    By underdock in forum WhiteLight
    Replies: 4
    Last Post: July 31st, 2010, 00:18
  3. Problem with whiteLight
    By FatChance in forum WhiteLight
    Replies: 10
    Last Post: August 23rd, 2009, 20:31
  4. [RELEASE] whiteLight Loader 0.2 (whiteLight 0.5!)
    By muppetalert in forum WhiteLight
    Replies: 34
    Last Post: April 8th, 2009, 21:23
  5. Whitelight FaQ
    By Ang3l in forum WhiteLight
    Replies: 0
    Last Post: January 11th, 2009, 20:38

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •